середа, 21 грудня 2022 р.

Освіторія


СПІЛЬНО ДО НАВЧАННЯ

Унікальна платформа для батьків та вчителів, створена «Освіторією» у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) та за підтримки Міністерства освіти і науки України. Тут ви знайдете відповіді на найпоширеніші питання стосовно навчання в Україні та за кордоном під час воєнного стану, інформацію про можливості та допомогу, а також експертні матеріали від Оcвіторія Медіа.
Сайт є безкоштовним та постійно оновлюється.

Яскраві постери з посиланням на платформу допоможуть вчителям, учням та їхнім батькам дізнатися більше про правила евакуації у школі, мінну безпеку, активності в укритті. А також знайти поради щодо психологічної підтримки дітей різного віку та самопідтримки для батьків і вчителів.

Переглянути та завантажити постери можна за посиланнями нижче

Для батьків

Для вчителів

Для учнів

Всеукраїнська школа онлайн

Постери створені громадською спілкою «Освіторія» у межах ініціативи «Спільно до навчання», яку Міністерство освіти і науки України реалізує спільно з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні за підтримки Першої леді України.

https://osvitanow.org/?section-for-teachers&new-opportunities&posters 

Немає коментарів:

Дописати коментар

 Сьогодні у Запорізької області день народження! Наша область була утворена 10 січня 1939 року. В ній жили в мирі, живуть і будуть жити чудо...